top of page

En route met Juliet


Je weet misschien wel dat ik graag van wandelen houd. Veel minder bekend is dat ik graag teken. Ja, een droom die ik al heel lang koester is om dagelijks te tekenen. Sinds kort ben ik gestart met Juliet illustraties, een nieuw bedrijf op mijn 60ste. Ja, ik ben nooit te oud om iets nieuws te doen.

Afgelopen voorjaar ben ik gestart met een project om landschappen langs het Pieterpad te tekenen. Van Pieterburen naar Maastricht. Samen op pad met mijn man Wim van der Ende, die fotograaf en auteur van de Pieterpadgids is, heb ik natuurlijk een geweldige gids naast me om alle prachtige plekjes te ontdekken die er zijn.

Zo ontstaat nu een hele serie tekeningen langs het Pieterpad. Die wil ik graag met je delen. Het idee is om nu elke week een tekening met een kort verhaal te sturen. Ter inspiratie om te gaan wandelen, of gewoon te genieten van een kleurrijk landschap.

“Als ik jouw tekening zie, krijg ik zin om te wandelen!” zo riep mijn nichtje uit.

Kijk, dat is natuurlijk helemaal leuk, als je ook gaat wandelen.


Heerlijk buiten zijn en genieten van het moois in de natuur. Of dat je fijne herinneringen krijgt aan jouw wandelingen bij het zien van mijn tekeningen.

Heb je het Pieterpad al gelopen dan kunnen de tekeningen een mooie herinnering zijn aan je wandeling. Of je vind het leuk om een kaartje sturen naar familie en vrienden om ze te laten weten dat je met plezier het Pieterpad hebt gewandeld. Bekijk hier de kaarten!

Leuk als je me ook volgt op mijn route, schrijf je hier in voor een wekelijkse Ezine En route met Juliet.

Comentários


bottom of page